Паркет и всичко за него - продажба и циклене на паркет

Покупката на паркет е изключително сложно и същевремнно много важно решение. Сложно е от гледна точка богатия избор на видове паркет, предлагани на нашия пазар. Изборът на паркет е труден, освен ако нямате добър дизайнер под ръка, то тогава вие ще трябва  да се нагърбите с нелеката задача да изберете паркет за вашия дом или офис. Паркетите биват няколко вида: естествен (масивен) паркет, трислоен паркет и ламиниран паркет. Има богат избор на цветове, шарки и качества. Най-добрият избор е естествен паркет. Той има превъзходни качества и определено е най-добрата инвестиция за подова настилка.Има едно нещо което винаги ще е на мода и това е добре направения под от масивен паркет. При избора си на естествен паркет може смело  да се доверите на нас и нашите партньори в лицето на Коркос ООД, Bona, Vermeister,  Лоба, Вакол и Осмо. Ние сме фирма, занимаваща се с продажбата и професионалния монтаж на, масивен паркет, екзотичен паркет, трислоен паркет, художествен паркет и паркет за външна употреба- декинг. Също така предлагаме дюшеме и всички консумативи и аксесоари,които са свързани с правилния монтаж и подръжка на вашия под от естествен  паркет .Предлагаме и отделни  услуги свързани с паркет, като:редене на паркет, Циклене на паркет, реставриране на стар паркет и всичко свързано с паркет. Фирмата разполага с интериорен дизайнер, който ще Ви направи индивидуален проект,а ние ще го изпълним перфектно.

В продажбата на Паркет ние се доверяваме на фабрики за паркет „Коркос”-Сливен .Това е водещата фабрика в производството и продажбите на паркет за България. Първите три качества на паркета, предлагани от фабрика „Коркос”-Сливен са по европейски стандарт, а останалите три по БДС.Точно това прави фабриката един  от основните лидери в продажбата на паркет. За направата на паркета се използват най-нови технологий и машини по европейски стандарт.

Паркетът и дюшеметата предлагани от нашата фирма се произвеждат на WEINIG-Unimat 500, което е синоним за високо качество. Фирма Да-Паркет също така работи и с други утвърдени в бранша български и чуждестранни производители на естествен паркет. Предлаганите продукти от нашата фирма за паркет, ще задоволят и най-капризните ни клиенти.

Животът на един паркет не зависи само от качеството на паркета ,а от професионалния монтаж и правилната подръжка. За циклене на паркет ние използваме професионални машини,специално  създадени за тази цел. Машините за циклене са: лентови, волови и дискови. Ние ползваме машини за циклене  и полиране на паркет на фирма NOVATEC .

За монтажа и подръжката на паркета ние се доверяваме на три немски фирми, които са световни лидери в производството и продажбата на консумативи свързани с паркета. Лепила, лакове, замазки, хидроизолация, масла, почистващи и подържащи препарати.

Фирма WAKOL е водеща в произвотството на лепила, замазки и хидроизолация. Фирма WAKOL е с дългогодишен опит в производството на тези продукти, което я прави наш и ваш надежден партньор в поставянето на перфектния  под от паркет и дюшеме.

Фирма LOBA е един от световните лидери в производството на финишните покрития. Лаковете на водна основа на фирма LOBA са едни от най-добрите в световен мащаб. Те са с изключителни качества и са екологични чисти. Лаковете на тази фирма са в много добро съотношение цена-качество и красив финишен слой.

Фирма OSMO е номер едно в производството и продажбата на финишните масла. Продуктите, предлагани от фирмата са екологично чисти, с много високо качество и много ниска разходна норма. Трите фирми са с дългогодишни традиции в производството и продажбата на качествени консумативи,свързани с монтажа и правилната подръжка на вашия паркет. Ние им се доверяваме изцяло, защото продуктите на WAKOL, LOBA и OSMO са с доказани качества по цял свят. Резултатите, които са постигнати от нашата фирма с продуктите на тези фирми са отлични.

Затова ние Ви каним най-чистосърдечно да се присъедините към многобройните ни клиенти, за да имате един перфектен  под от паркет и да му се радвате дълги години.

Go to top