Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

паркет в дневна с кухненски бокс

Публикувано от Ваня 
паркет в дневна с кухненски бокс
06-07-2006 - 14:47:49
Здравейте, бих искала да си сложа паркет (ламиниран) в кунята, която е част от дневна стая. Целта ми е да е цялата дневна да е с паркет, за да е по-топло, отколкото при под с гранитогрес или теракот. Моля, дайте ми съвет, ако има някой с подобен случай. spinning smiley sticking its tongue out А иам ли някой, който си е сложил паркет и в коридора?
gegi
Re: паркет в дневна с кухненски бокс
06-07-2006 - 15:20:10

Laminiraniyat parket vsushnost ne e parket, a samo suzdava iliuziya che imate parket. Mozete da si go slozite vuv vsichki stai. Ima razlichni vidove za razlichni stai. Pitaite v magazina i horata shte Vi obiasnait.
Лони
Re: паркет в дневна с кухненски бокс
06-07-2006 - 16:57:04
Моят случай е като вашият като разпределение. Аз също исках да бъде навсякъде ламинат, но архитектката, която изготви проекта за жилището ме посъветва в частта на кухненския бокс да бъде теракот/гранитогрес, застото там съществува вероятността да се разлее нещо, мокри се повече и не е удачно да бъде с ламинат. Послушах я и не съжалявам, много е практично, освен това е красиво като съчетание матиран гранитогрес -кухн.бокс/ламинат в холната част.Има специални ламели за изрявняване на нивата.
Re: паркет в дневна с кухненски бокс
07-07-2006 - 11:54:04
И моят слушай е като вашия, но аз сложих ламинат навсякаде - и в антрето. Посаветвах се с проектант на кухни - неговата сащо била с ламинат.Ако пералнята не е в бокса ниама страшно, моркенето не е проблем, наводняването е.За антрето - просто малко по-високоизносоустойцив ламинат.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход